definitieve ontharing - Een overzicht

Een laser treatment geeft ons warme, prikkelende sensatie. Bezoek tevens dit pijnloos ontharen ofwel beleef ons proefflits gedurende ons gratis eerste consult. Na de behandeling breng je een aantal dagen de nabehandelingscrème aan om roodheid en fijngevoeligheid te tegengaan.

Deze ontdekking werden gedaan omdat er lasers ontwikkeld werden wegens het veven betreffende bloedvaten. Als bijwerking constateerden een behandelaars een verminderde haargroei voor hun patiënten.

Ons laserbehandeling kan zijn veelal ons betrouwbare cosmetische verzorging welke nauwelijks ernstige complicaties heeft. Voorwaarde kan zijn dat u dan ook door een kundige en ondervinden specialist is behandeld, met de passende hardware. Wij beschikken aan beste apparatuur vanwege ontharing. De huid kan na de behandeling gezwollen, gevoelig en rood bestaan.

SHR technologie is item geweest aangaande verschillende studies. In die studies wordt SHR vergeleken betreffende overige laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft aangetoond uiterst doelmatig te bestaan maar met zo min geoorloofd pijn voor een cliënt*.

Een duur met de groeifasen kan zijn afhankelijk over enkele factoren en mag dus per persoon verdeeld zijn. Uw ouderdom, de huidtype, de dikte en dichtheid met uw hoofdhaar en de locatie over de haargroei mogen daarin een rol spelen. De treatment is dan ook specifiek op u ingesteld.

Een behandelde haren blijven na twee tot 4 weken uit: het lijkt alsof ze groeien maar dit afgestorven hoofdhaar wordt door een huid naar buiten geduwd. Behandelbare cliënten (waarbij dit hoofdhaar voldoende pigment bevat) hebben, afhankelijk over dit te behandelen gebied, huidskleur en geslacht van een cliënt en het toestel waarmee gewerkt wordt, gemiddeld na vijf tot zeven behandelingen uitkomst.

Wilt u gaarne een laserontharing verzorging ondergaan voor Evita Beauty Center ofwel wilt u meer weten over de opties? Neem vervolgens vrijblijvend contact betreffende ons op.

Simpelweg daar het flitslicht van IPL ook niet enorm gericht geplaatst kan geraken. Dit zuivere en zeer sterke lichtwegend betreffende de laser mag immers tot dieper gelegen haarvaatjes komen. Daardoor kan zijn laserontharing duurzamer en effectiever.

Het komt omdat ze gebruik produceren van ons langduriger golflengte, waardoor laserontharen beter is ingesteld op de getinte huid.

Ook een laser als IPL zetten licht meer informatie om in warmte. Louter aangewend de laser gemakkelijk betreffende 5 golflengte en bezit daardoor een hoger vermogen teneinde dieper gelegen haarwortels te bereiken. Een IPL kan zijn geen laser maar gebruikt lichtflitsen betreffende ons breed spectrum over licht. De flitslampen betreffende IPL zenden ons maak van vele soorten gemakkelijk uit zodat dit op een diepere plaatsen niet altijd bij een haarvaatjes komt.

Voor sommige verzekeraars is het ook niet nodig en enkele klinieken beschikken over toestemming gekregen van verzekeraars teneinde alleen de noodzaak met een treatment in te schatten.

Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling? Dat is per persoon verschillend. Het bezit allemaal te vervaardigen betreffende de haarkleur, hoofdhaar dikte, huidtype en dit behandelgebied.

Elektrische epilatie zorgt precies mits laserontharing ervoor het ongewenste haren definitief verdwijnen.

Wegens een laserontharing verzorging kan u dan ook een haartjes in dit behandelgebied scheren. Zo zal een warmte welke vrijkomt meteen naar de haarwortels, wat de behandeling het meest effectief maakt. Tracht zo relaxed geoorloofd een verzorging in te kunnen. U dan ook merkt vervolgens minder betreffende het prikkelende gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *